DDC Boekhouding & Fiscaliteit

Starters

DDC Startersadvies

Alle begin is moeilijk, wordt wel eens gezegd. Maar dat hoeft niet zo te zijn: wanneer u het juiste advies en een persoonlijke begeleiding ontvangt hoeft u zich al over één ding geen zorgen meer te maken. Dat is wat wij bij DDC Boekhouding & Fiscaliteit doen: de (jonge) ondernemer met raad en daad bijstaan bij het opstarten en doen groeien van zijn onderneming.

Klaar om te starten?

U heeft eindelijk de stap gezet om iets op te starten? Mooi zo! DDC Boekhouding & Fiscaliteit begeleidt u bij het opstellen van uw oprichtingsakte, en vervult voor u alle formaliteiten, zoals analyse van investeringsmiddelen, opstellen van notariële aktes, inschrijving bij het ondernemingsloket. Wellicht is het in uw situatie wel beter om een eenmanszaak dan wel een vennootschap op te richten? Dankzij ons persoonlijke advies bent u er zeker van dat alles vlot verloopt.                 
Klaar voor de start? Laat ons iets weten!

Advies voor onderweg?

De start is genomen, maar wat nu? Een persoonlijk ondernemingsplan en professionele opvolging zijn essentieel voor een bedrijf in groei. DDC Boekhouding & Fiscaliteit vervult telkens al uw administratieve formaliteiten, en geeft u het juiste fiscale- en ondernemingsadvies. 

Optimalisatie

Onze dienstverlening is gericht op de groei van uw onderneming: wij houden ons dus niet louter met het cijferwerk bezig, maar zorgen ervoor dat u geniet van de fiscale voordelen waar u recht op heeft, en uw onderneming geoptimaliseerd wordt. Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe mogelijkheden, en geven u allround fiscaal advies.

Lees ook meer over boekhouding, fiscaliteit en hoe ons advies uw onderneming financieel gezond houdt.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Groeien doen we samen.
DDC Boekhouding & Fiscaliteit
Hoogheide 88
2870 Breendonk
Telefoon
052 31 66 27
E-mail
kurt@ddc-accountancy.be
sascha@ddc-accountancy.be
Vind ons ook op