DDC Boekhouding & Fiscaliteit

Over ons

DDC Boekhouding & Fiscaliteit, helder en persoonlijk.

Elf jaar geleden vertrokken Sascha De Cleyn en Kurt De Decker bij het opstarten van hun eigen kantoor vanuit het idee dat boekhouding iets persoonlijks is: slechts door zich zelf met elke stap van het boekhoudkundig proces bezig te houden slagen zij erin een dienst te verlenen die onontbeerlijk is voor de ondernemer: het juiste advies op maat. DDC Boekhouding & Fiscaliteit is handig gesitueerd in Breendonk-Londerzeel, perfect op de grens tussen provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Wie zijn wij

DDC Boekhouding & Fiscaliteit bestaat uit Kurt De Decker en Sascha De Cleyn. Volledig op elkaar afgestemd werken wij voor klanten uit alle uithoeken van de bedrijfswereld. Dankzij onze persoonlijke aanpak zijn wij steeds op de hoogte van elkaars dossiers, en geven wij telkens het juiste advies op maat. Wij zijn aangesloten bij het Beroepsinstituut van Boekhouders en Fiscalisten (BIBF) en het Instituut van de Accountants en Belastingsconsulenten (IAB). 

Onze geschiedenis

Na 12 en 15 jaar in loondienst gewerkt te hebben bij een groot kantoor in het Antwerpse, besloten wij om zelf een kantoor te starten. Dit vanuit de overtuiging dat de ondernemer nood heeft aan persoonlijk en laagdrempelig advies. Bij DDC Boekhouding & Fiscaliteit kan u steeds rekenen op een klantgerichte, transparante aanpak. Enkel door onze dossiers volledig zelf te beheren zijn wij in staat steeds op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen binnen uw onderneming. En dat al 11 jaar and counting.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Groeien doen we samen.
DDC Boekhouding & Fiscaliteit
Hoogheide 88
2870 Breendonk
Telefoon
052 31 66 27
E-mail
kurt@ddc-accountancy.be
sascha@ddc-accountancy.be
Vind ons ook op