DDC Boekhouding & Fiscaliteit

Boekhouding

DDC Boekhouding

Een correcte boekhouding is essentieel voor een bedrijf in groei. Wij bij DDC Boekhouding & Fiscaliteit hanteren een persoonsgerichte en transparante aanpak. Of u nu uw volledige boekhouding aan ons overlaat, of zelf uw boekhouding voert en hier advies over wilt inwinnen, laat ons iets weten en wij staan u met raad en daad bij.

Totale boekhouding

U wilt uzelf volledig focussen op het runnen van uw bedrijf, en uw boekhouding professioneel door ons laten voeren? Geen enkel probleem: wij verwerken alle stukken en maken een balans op. Zo kan u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Dankzij onze persoonlijke één-op-één aanpak kan u steeds bij ons terecht met al uw vragen, en bieden wij een vlot en helder antwoord.

Flexibiliteit

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw boekhouding te voeren. Indien u over een eigen boekhoudpakket beschikt kunnen wij de door u gevoerde boekhouding nakijken en de fiscale verplichtingen vervullen. Wanneer wij de facturen voor u verwerken kan u ons de deze mailen of ze gewoon fysiek bezorgen. Aan u de keuze. We werken immers met enkele verschillende boekhoudpakketten wat ons de nodige flexibiliteit geeft om in te spelen op uw behoeften.

Assistentie bij eigen boekhouding

U voert uw volledige boekhouding zelf, maar wilt deze toch graag even extra controleren? Wellicht zit u met vragen, of vraagt u zich af of er nog opportuniteiten zijn die u niet voldoende benut? Wij bekijken uw situatie en geven u het gepaste advies. Door samen te werken zorgen we ervoor dat uw onderneming blijft groeien.
Lees ook meer over fiscaliteit, onze startersbegeleiding en hoe ons advies uw onderneming financieel gezond houdt.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Groeien doen we samen.
DDC Boekhouding & Fiscaliteit
Hoogheide 88
2870 Breendonk
Telefoon
052 31 66 27
E-mail
kurt@ddc-accountancy.be
sascha@ddc-accountancy.be
Vind ons ook op