DDC Boekhouding & Fiscaliteit

Fiscaliteit

DDC Fiscaliteit

U wilt uw periodieke belastingaangiften aan professionals overlaten? Of het nu om personenbelasting of de belasting inzake uw vennootschap gaat, DDC Boekhouding & Fiscaliteit zorgt ervoor dat uw belastingaangifte tot in de puntjes verzorgd is. Bovendien houden wij u op de hoogte van interessante opportuniteiten, en houden wij de vinger aan de pols van elke mogelijke evolutie. 

Directe belastingen

Wij vragen voor u een BTW-nummer aan, activeren deze en houden u steeds op de hoogte van de volgende stap. Bovendien verzorgen wij uw periodieke BTW-aangiftes, BTW-listing en verlenen we bijstand bij BTW-controles. Kortom, wij staan u met raad en daad bij, op een heldere en klantgerichte manier. Laat ons iets weten, en wij doen de rest.

Indirecte belastingen

Zoals bij al onze diensten streven wij een A-tot-Z-aanpak na: wij maken uw aangifte in personen - of vennootschapsbelasting op, en optimaliseren deze. Bovendien verdedigen bij uw dossier bij een fiscale controle. Zo zorgen wij ervoor dat u steeds op de hoogte bent van uw fiscale situatie, alle wettelijke formaliteiten vervuld zijn,  en dat u vooral van de fiscale voordelen geniet waar u recht op hebt.

Een speciale situatie?

Wellicht bevindt u zich in een speciale fiscale situatie, en u vraagt zich af hoe dat nu juist moet? Of wilt u bijvoorbeeld van uw eenmanszaak een vennootschap maken? Dat is voor ons geen enkel probleem: elke situatie is anders, en daar zijn wij ons van bewust. Laat ons iets weten, maak een vrijblijvende afspraak, en wij zorgen ervoor dat u het juiste advies op maat krijgt.
Lees ook meer over boekhouding, onze startersbegeleiding en hoe ons advies uw onderneming financieel gezond houdt.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Groeien doen we samen.
DDC Boekhouding & Fiscaliteit
Hoogheide 88
2870 Breendonk
Telefoon
052 31 66 27
E-mail
kurt@ddc-accountancy.be
sascha@ddc-accountancy.be
Vind ons ook op